Het bedrijf

Waarom SCIANDRI?

Ons drijft de kracht van sport en het plezier en succes dat mensen aan sport en bewegen (kunnen) ontlenen. Wij geloven dat mensen gelukkiger worden van sport en bewegen. Daarom brengen wij mensen met sport en bewegen in aanraking. Zodat we gezonder en sterker zijn. Zodat we meer plezier hebben in het leven. Zodat onze samenleving gelukkiger wordt. Misschien wordt Nederland er wel een “Blue Zone” van…

SCIANDRI = Sportstimulering (Grass roots sports)

Elke dag is ons doel dat mensen na hun deelname of bezoek gelukkiger zijn dan ervoor.
SCIANDRI = Sportstimulering, Grass Roots Sports, oftewel Sport aan de basis. SCIANDRI voert in veel gemeenten het sportbuurtwerk uit, op maat, als oplossing voor de problematiek in uw stad of wijk.

SCIANDRI sportmanagement organiseert elke week bijna 150 sportactiviteiten waar deelnemers blij van worden.

Sport en bewegen helpt om afleiding te geven (en daarmee focus), om discipline bij te brengen, je wordt er gezond(er) van, je leer- en werkprestaties verbeteren en je ontmoet mensen. Bovenal geeft het veel plezier.

SCIANDRI = Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met behulp van sport

Bij SCIANDRI snappen we hoe je de sociale en maatschappelijke kracht van sport en bewegen kunt benutten voor jouw doelstellingen. Voor en door overheden, bedrijfsleven, sportorganisaties en in het onderwijs.