logo

Bedrijf

Wat wij doen bij SCIANDRI

- specialisten in sport -

Waarom SCIANDRI?

Ons drijft de kracht van sport en het plezier en succes dat mensen aan sport en bewegen (kunnen) ontlenen. Wij geloven dat mensen gelukkiger worden van sport en bewegen. Daarom brengen wij mensen met sport en bewegen in aanraking. Zodat we gezonder en sterker zijn. Zodat we meer plezier hebben in het leven. Zodat onze samenleving gelukkiger wordt. Misschien wordt Nederland er wel een “Blue Zone” van…

SCIANDRI = Sportstimulering (Grass roots sports)

Elke dag is ons doel dat mensen na hun deelname of bezoek gelukkiger zijn dan ervoor.
SCIANDRI = Sportstimulering, Grass Roots Sports, oftewel Sport aan de basis. SCIANDRI voert in veel gemeenten het sportbuurtwerk uit, op maat, als oplossing voor de problematiek in uw stad of wijk.

SCIANDRI sportmanagement organiseert elke week bijna 150 sportactiviteiten waar deelnemers blij van worden.

Sport en bewegen helpt om afleiding te geven (en daarmee focus), om discipline bij te brengen, je wordt er gezond(er) van, je leer- en werkprestaties verbeteren en je ontmoet mensen. Bovenal geeft het veel plezier.

SCIANDRI = Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met behulp van sport

Bij SCIANDRI snappen we hoe je de sociale en maatschappelijke kracht van sport en bewegen kunt benutten voor jouw doelstellingen. Voor en door overheden, bedrijfsleven, sportorganisaties en in het onderwijs.

Sportstimulering50%

Sportmanagement25%

Sportmarketing25%

Onze klanten

Ons Kantoor

SCIANDRI verandert.

SCIANDRI was in de afgelopen 15,5 jaar een bedrijf waarin enerzijds Sport-, Buurt- en Wijkwerk en anderzijds Evenementen- en Projectenorganisatie elkaar vonden. Arnoud Peeters en Gert-Jan Pruijn hebben in al die jaren op beide vlakken nauw samengewerkt en veel verbinding in deze werkzaamheden tot stand gebracht. In het afgelopen jaar is gebleken dat het noodzakelijk is om meer focus aan te brengen in deze specifieke werkzaamheden om ze in de toekomst rendabel te kunnen blijven organiseren. Daarom hebben Gert-Jan en Arnoud besloten om met ingang van 1 januari 2017 de werkzaamheden nadrukkelijker “gescheiden” in de markt te zetten:

SCIANDRI is de organisatie die louter Sport-, Buurt- en Wijkwerk opdrachten verricht, vooral in opdracht van lokale - en semi-overheden.

De organisatie van Evenementen en Projecten wordt met ingang van 1 januari 2017 gedaan vanuit een zelfstandige entiteit, Radiante Sport (Sport, Charity & Media).

Bij de aanscherping van de focus van de organisaties, hoort ook de aanscherping van de aansturing: Arnoud Peeters gaat zich voor 100% concentreren op SCIANDRI. Gert-Jan Pruijn gaat zich voor 100% concentreren op Radiante Sport.

Radiante Sport blijft de organisator van de Ride for the Roses, de HomeRide en HomeRun, OldStars en de voetbalkampen van Top-Camps.
Vanuit Radiante Sport wordt ook advies (consultancy) gegeven op het vlak van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), duurzaamheid, zakelijk rendement, leefstijl en gezondheid. Het advies betreft de wijze waarop deze onderwerpen in combinatie tot een concurrentievoordeel kunnen leiden.
Ten slotte vallen ook Altijdgym.nl (tijdelijke vervanging van LO-docenten) en de organisatie van B2Run (nieuw in Nederland in 2017) onder de aansturing van Gert-Jan.

Radiante Sport en SCIANDRI krijgen beide een eigen website. SCIANDRI blijft naast de website actief met de Facebook-pagina van SCIANDRI (natuurlijk kunnen gebruikers ook die van Radiante Sport gaan liken!). De Twitter-account van SCIANDRI wordt overgenomen door Radiante Sport.